Vanaf nu adverteren op Dreksbak.nl

Ja, de afgelopen twee maanden hebben we al best veel vragen van bedrijven gehad of ze niet konden adverteren op onze website. Hier zijn we de hele tijd heel rustig mee om gegaan, aangezien we absoluut geen grote 'bannerboer' willen worden. We willen op zich best wel advertenties, maar dan moeten ze wel interessant zijn voor (een deel van) jullie: onze bezoekers.
Na een paar avonden druk overleggen hebben we dan eindelijk ons advertentiemodel klaar, en je leest het hier: Adverteren op Dreksbak.nl.

Voor al die mensen die graag kritisch zijn: we werken nu al meer dan twee jaar met een aantal mensen vrijwillig aan de website. Hiervoor hebben we een eenmalige subsidie gekregen, die ons geholpen heeft de site op de rails te krijgen, maar zoals je je wellicht kunt voorstellen is de hosting van een site als deze niet gratis en hebben we ook nog wat andere algemene onkosten. Daar komt nog bij dat we ook nog graag willen investeren in andere vette dingen. Wij garanderen je dat er geen cent van al dat geld in onze eigen portemonnee komt.

Mochten sozen (of andere vrijwilligersverenigingen) trouwens na het lezen van het advertentiemodel zoiets hebben van: "Hey! Ik wil ook wel partner worden!", mail ons dan even (pr [apestaart] dreksbak [punt] nl) dan komen we er heel zeker uit.

Reacties

RickT schreef op :
Absoluut niet storend zoals te zien is in het voorbeeld. En de prijzen zijn denk ik erg aantrekkelijk voor bedrijven.
Succes en hopelijk melden veel bedrijven zich.
Joeri schreef op :
Het idee ziet er goed uit, en de reclame is zoals in het voorbeeld, zeker niet storend. Misschien dat de "nieuwsadvertentie" wel storend is wanneer hij erg veel kleur zal bevatten, maar dat is nog te overzien.

Tof, succes en het is te hopen dat veel bedrijven zich melden dat er geinvesteerd kan worden
Tumke schreef op :
Ziet er prima uit en om eerlijk te zijn kan een beetje kleur ook geen kwaad :D
Strid schreef op :
Ziet er goed uit mannen! Nu hopen dat er veel bedrijven van zich laten horen! :D
Nakkie schreef op :
Ik zou zeggen ga ervoor.
Zolang het geen pop up fest wordt is alles goed voor een beetje extra geld in het laatje om leuke dingen mee te doen!
Too weird to live, and too rare to die.