Kermis America 2 T/M 6 Juli

Het eerste weekend van juli is het weer zover! KERMIS AMERICA!
2 Tot & met 6 juli staat in het teken van 5 dagen feest, Goede bands & DJ's & heuul veuul gezelligheid!

ZATERDAG 2 JULI
Zaterdag 2 juli geven we samen met Deejay Styn & Coverband Burmingham het start~schot van de Americaanse kermis.
De meest knallende covers van de sixties tot nu, heerlijke meezingmedleys en machtige mash ups. Dat alles 100% live in een decor waarin je je in het Bellagio Casino van Las Vegas waant, want het muzikale talent van deze showband wordt ondersteund door perfect geluid, speelse special effects en een lichtshow waar je ú tegen zegt!
Burmingh staat er niet alleen voor... ondersteund door Deejay Styn!
Eigenlijk heeft Stijn geen intro meer nodig. Vorig jaar heeft Styn het al bewezen, hij krijgt de kermisfeesttent he-le-maal plat! In de regio en ver daarbuiten staat DJ Styn altijd garant voor een feestje.
Styn.

ZONDAG 3 JULI
Zondag 3 juli starten we om stipt 11.00 met het jaarlijke traditionele Frühshoppen! Muziek kotm dit jaar van het Seniorenorkest Horst A/D Maas. Het veelzijdige repertoire van het orkest bestaat o.a. uit: Limburgstalige muziek, volksmuziek, populaire muziek & stemmingsmuziek!

S'middags gaan we door met de Woodworks!
De Woodworks band is een akoestische coverband uit Zeeland, deze folk-rock-pop band steken covers in een compleet nieuwe jas!
Dit trio is overigens niet vies van een nieuw nummertje, dus begin maar vast met hun verzoekjes toesturen...
Dat beloofd heuuul gezellig te worden!
Begin van de zondagavond: Anderkovver!
Muzikale duizendpoten die er voor zijn gaan zitten om een concept te bedenken wat spraakmakend is in de wereld van coverbands. Mannen die hun publiek weten te imponeren en improviseren tot kunst hebben verheven. En dat in elke muziekstijl uit iedere windstreek.
We eindigen deze Super-Sunday met niemand minder dan FeestDJ Jerome!
DJ Jerome komt kermiszondag afsluiten zoals het hoort: één groot feest!
Jerome heeft al een knallend hitje te pakken in Nederland, wie kent het niet: ''SEX MET DIE KALE''
Verder draait DJ Jerome niet alleen in Nederland maar is hij in de zomer en winter ook regelmatig in het buitenland te vinden.

MAANDAG 4 JULI
S'maandags staan de DareDevils op de planken!!
Deze hagelnieuwe band onder het management van The Dirty Daddies is de frisse wind in het hedendaagse coverband circuit. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen gaat worden. Mash-ups van tien minuten met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both worlds: je kunt je twee uur lang verbazen en genieten, of twee uur lang bier drinken en meeschreeuwen.

+ DEEJAY STYN

DINSDAG 5 JULI
Dinsdag staat in het teken van Kwaliteit & Tribute!
Dit jaar ziet het er als volgt uit

- LED ZEPPELIN BY THE HEDGE
- GUNS 'N ROSES BY ULTIMATE GUNS 'N ROSES TRIBUTE
- THE POGUES BY THE BOTTLES OF SMOKE

WOENSDAG 6 JULI
DAVE VERMEULEN & VOLTAGE!
Dave Vermeulen uit Eindhoven stond in de finale van The voice of Holland 2016! Hij greep er net langs, inmiddels is Dave de leadzanger van Rock'n Roll band Voltage!
Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, is een 70’s rock band uit de regio Eindhoven. De band bestaat uit 4 bebaarde, woeste mannen. Dave, Gijs, Bob en Bart laten zien hoe rock’n roll gespeeld dient te worden. Geïnspireerd door bands als Status Quo, Rolling Stones en ZZ top zetten de brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

KERMIS AMERICA // ÉÉN TENT, ÉÉN FEEST // ALLE DAGEN GRATIS ENTREE

ZATERDAG 2 T/M WOENSDAG 6 JULI

Reacties