GRAND-RE OPENING OJC CARTOUCE // MET O.A PROOST, BAREND & WIJNAND

GRAND RE-OPENING OJC CARTOUCHE

In het weekend van 12, 13 en 14 juni is het echter zover: OJC Cartouche viert haar terugkeer na een vernieuwbouw. Eindelijk mag er weer een heerlijk getapt biertje, frisje of iets anders gedronken worden in de Americaanse Soos. Het interieur is gronding aangepast aan de moderne tijd en natuurlijk is er verder nog het nodige verbouwd waaronder de vloer! De vrijwilligers hebben Cartouche flink aangepakt en delen dit openingsweekend in de feestvreugde met maar liefst 3 dagen feest! Leest u even mee?!

Vrijdag 12 juni: Live On Stage, Proost!

Proost is geen onbekende in America, vorig jaar kermiszaterdag hebben ze ervoor gezorgd dat America helemaal op de kop stond.
Dit mogen ze nu nogmaals herhalen maar dan op de éérste dag van ons openingsweekend!
Wat kun je verwachten?!
De lekkerste hits, van vroeger & Nu.
100% Party Mode!
Open: 20:00

Zaterdag 13 Juni: 3FM Deejay’s Barend & Wijnand

Zaterdag hebben we de radiomannen van 3FM Barend & Wijnand uitgenodigd om dit feestje samen met ons te vieren.
Barend van Deelen en Wijnand Speelman zijn gigantisch aan de weg aan het timmeren op de radio, getuige hun Marconi Award voor aanstormend talent. De heren zijn niet maar weg te denken uit de radioprogrammering van 3fm en zijn inmiddels ook meer dan bekend in het deejay-circuit.
Open: 20:00

Zondag 14 juni: Officiéle Open Dag Cartouche voor jong & oud

Zondag nodigen wij bij deze iedereen uit om een kijkje te komen nemen in Cartouche om het resultaat zelf te aanschouwen.
U kunt lekker genieten van een natje & een droogje onder het genot van een lekker stukje live muziek van troubadour Gerrit Christiaans.
Ook aan de jonge jeugd is gedacht door middel van een super de luxe Luchtkussen.
Ook Loempia Lei ( welbekend in America ), komt zondag voor ons lekker loempia’s bakken, om dit openingsweekend smaakvol af te sluiten.
Open: 14:00

De entree is het gehele weekend gratis!

Iedereen is welkom / we zien u graag op 12-13-14 juni in OJC Cartouche America.

Reacties