Openingstijd Ojc Niks moet later?

RickT schreef op :
Ik bedoel dat ze in Sevenum, Lottum en Tienray meer open staan voor andere soorten muziek dan de muziek die de lokale DJ draait.
(itt = in tegenstelling tot, maar het ziet er inderdaad uit als een typfout van uit)
Tumke schreef op :
Je kunt programmeren wat je wilt maar in Horst heb je te maken met een ontzettende grote kudde die elkaar alsmaar achterna blijft lopen. Dat De Lange de nieuwe hangplek is geworden heeft naar mijn mening weinig te maken met hun programmering want iedereen komt er om bier te drinken en te ouwehoeren. De Niks probeert iets anders neer te zetten dan coverbands (ik durfde het al bijna niet te typen, zo een stigma hangt er aan) en top 40 muziek maar dat wordt toch niet volledig opgepikt. Daar liggen natuurlijk verschillende redenen aan ten grondslag en ik wil de sluitingstijd zeker niet als hoofdreden opwerpen. Ik wijt het gewoon aan het kuddegedrag hehe. Van de ene op de andere dag was de Shuffle ook ineens uitgestorven op vrijdagavond maar stond Blok 10 propvol. Blok 10 ziet er wat leuker uit (understatement) maar de muziek was destijds hetzelfde... Ik heb het altijd een rare gewaarwording gevonden maar ook ik ben er in meegesleurd, dat kan ik niet ontkennen. Dat de sooscultuur in Horst niet meer aanwezig is zoals vroeger mag duidelijk zijn, dat moet OJC Niks misschien niet eens willen :) Het moet gewoon plaats bieden aan leuke bands en dj's die het verdienen om voor een leuk publiek te staan dat wel durft te ontsnappen aan de neurotische beweging richting De Lange en Blok 10 (en vooruit Liesbeth, 't gangetje vaan Hôrs).

Anyway, vanaf September een nieuw seizoen OJC Niks met leuke dingen op het programma die hopelijk wat mensen kunnen wegtrekken uit de binnenstad ;)

ps: Sluitingstijd van 2 naar 3 oprekken is inderdaad een wereld van verschil denk ik.