Het goede nieuws van de dag

Lennart schreef op :
snooky!
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Teun schreef op :
snooky want smoo smoo!
KILL IT! KILL IT WITH FIRE!
Roelliej schreef op :
its a jersey thing..
Why are you wearing that stupid man suit?
Bert schreef op :
http://www.politiekebarometer.nl/

VVD en CDA samen op 54, met PVV erbij 85 zetels, toch volgens mij steeds meer mensen die toch wel inzien dat het geen verkeerd regeerakkoord is, nu het nog uitvoeren.
Goulash schreef op :
haha zelfs dreksbak is helemaal aangepast aan capslock dag, sjiek!
RickT schreef op :
Quote: Berthttp://www.politiekebarometer.nl/

VVD en CDA samen op 54, met PVV erbij 85 zetels, toch volgens mij steeds meer mensen die toch wel inzien dat het geen verkeerd regeerakkoord is, nu het nog uitvoeren.
Er staat niks leuks in. Ik vraag me ook af wie ze daar voor vragen. Bij mij op school of bij mijn vrienden heb ik nog geen PVV'er kunnen ontdekken.
JJWSyntheseMieke schreef op :
Vanuit het jongerenwerk Synthese zijn wij erg benieuwd wat de jongeren van de gemeente Horst vinden, qua jongerenlocaties en accommodaties. Zijn jullie hier allemaal tevreden over? Missen jullie iets of zijn jullie hartstikke tevreden? Geef het dan door bij de discussie over jongerenactiviteiten. Vanuit deze discussie horen wij graag wat jullie vinden van de gemeente. Zijn er al initiatieven in activiteiten (denk aan sleutelen scooter/brommer, freerunnen, BMX'en) organiseren en weet men de weg bij de gemeente om financien vrij te krijgen, etc? Wij willen er graag bij helpen.... Dus reageer op de stellingen, discuscieer mee en kijk of je zelf (event. met ondersteuning Synthese Jongerenwerk) een positieve bijdrage kan leveren in je eigen woon-leefomgeving :D
San schreef op :
Wij missen Ewout!!
RickT schreef op :
Ik mis de afgelopen dagen idd iemand met 17 jaar ervaring, binding met jongeren(werk), een baard en een piratendoek. Eentje die naar je toe komt, maar waar je ook bij aan kunt kloppen en die weet wat er moet gebeuren zonder dit op een internetsite te hoeven vragen.
Probeer daar maar financiën voor vrij te krijgen.
Roedie schreef op :
Linkse hobby!