Eten

RickT schreef op :
nog saus of iets bij de salade? hier hebben we altijd zo'n warme witte saus, geen idee hoe het heet maar super lekker
Teun schreef op :
Balsamico azijn en wat olijfolie, had geen zin om nog saus te maken voor de bief.
KILL IT! KILL IT WITH FIRE!
matthie schreef op :
Quote: RickTnog saus of iets bij de salade? hier hebben we altijd zo'n warme witte saus, geen idee hoe het heet maar super lekker
hehe, Rick, ik ben ook heel benieuwd naar die saus...xD
Lennart schreef op :
hahaha :D
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
RickT schreef op :
tssssssss ;)
Tumke schreef op :
hahaha!

vandaag trouwens quiche van geitenkaas en spinazie. net gemaakt, nu in de oven. dat wachten is minder.
Esther schreef op :
ik had vandaag pannekoeken met spek (en 1 met een champignon, die vond ik nog in de koelkast;))
Randy schreef op :
Pasta del Randy met greune paprika/kipreepjes/spekreepjes/champignons en een zelfgebouwde saus van kruidenkaas, kookroom en het belangrijkste ingredient: kriem freesj. Uiteraard er ook nog een berg kruiden doorheen gegooid voor de ultieme smaaksensatie.
Tumke schreef op :
kip, prei (met kerrie) en aardappeltjes
Randy schreef op :
Gevulde wraps met geruld gehakt, gegrilde courgette en geblancheerde paprika. De wraps een enkele minuut genuked in de magnetron. Het gehakt gedraaid, gekruid en lekker laten rullen in een badje van een uit olijf samengestelde olie. Vervolgens de courgette rustig aangemaakt met een sjalotje in een koekenpan, vervolgens op smaak gebracht met een pepertje en een zoutje. De paprika gesneden met behulp van de kaku zukuri snijmethode en meegebakken in het vocht van de courgette voor een optimale smaakontwikkeling. Vervolgens heb ik de wraps gevuld met de nodige ingredienten op een bedje van vers gesneden rucola, ook heb ik een pikantje toegevoegd doormiddel van een sambal gemaakt van verse lomboks uit Thailand. Uiteraard tijdens het koken alles uitvoerig geproefd en op smaak gebracht indien nodig. Chefs waren tevreden, een 7.5.