Stelling week 31 (au pair)

Koen schreef op :
Quote: MonstertruckIk denk dat het erg leerzaam is om je eigen boontjes te doppen en zo....mja daar gaat deze stelling niet over.
Denk juist wel dat deze stelling daar over gaat! 't is zeker ook waar, zoveel dingen waar je normaal pas op latere leeftijd tegenaan loopt in 't leven, die je dan al voor je kiezen krijgt..
Tumke schreef op :
Je kunt ook op kamers gaan...
RickT schreef op :
Het is alleen zo duuuuur, naar het buitenland gaan. Eigenlijk wil ik ook wel even een paar maanden stage gaan lopen in het buitenland alleen had ik me dat eerder moeten bedenken.
moon schreef op :
nee jongens nee
Tumke schreef op :
ik heb voor mezelf besloten pas naar het buitenland te gaan na een groot deel van mijn studie omdat ik dan aardig wat bagage heb in de vorm van kennis (wetenschap/geografie) en zelfontwikkeling.
Strid schreef op :
Het lijkt me geweldig om een jaar in het buitenland te zitten, alleen is dat gewoon niet voor mij weggelegd..
Je moet het doen om alle ervaringen, maar je leert als je in Nederland op kamers zit natuurlijk erg goed om voor je zelf te zorge.. Daarvoor hoef je niet naar het buitenland..
Het buitenland is vind ik vooral mooi door de andere culturen, talen, gewoontes, etc.. :)
Esther schreef op :
ik ben in 2007 voor 5 maanden naar bonaire gegaan voor stage...dat was echt een super ervaring en zit op dit moment voor 7.5 maand in perth (australie), en het bevalt me hier ook goed :D kan het dan ook iedereen aanraden!!!!!!!! en je hoeft je ouders niet echt te missen...laat ze gewoon een msn-account aanmaken of skype of bel via zo'n websites dat je bijna voor nix naar het buitenland kunt bellen...dan lijkt het net alsof ze om de hoek zitten ;)
en tuurlijk ga je je ouders (en je vrienden en iedereen) missen, dat hoort er nou eenmaal bij, maar daar moet je je gewoon niet op instellen ;)
Koen schreef op :
Quote: Esther...laat ze gewoon een msn-account aanmaken
geloof me ik weet uit kei harde ervaring dat dit met zo'n groot afstandsverschil echt onbegonnen zaak is (bij mijn ouders dan)xD
RickT schreef op :
Skype werkt denk ik beter ja, is ook een stuk eenvoudiger dan MSN.
Lennart schreef op :
een jaar hoeft niet perse maar ik denk dat een tijdje buitenland zonder ouders wel goed is voor de zelfontwikkeling :)
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.