TK verkiezingen 2010 - reacties en ontwikkelingen

RickT schreef op :
Als dit werkelijk zo gaat zijn ga ik mij heel hard schamen als Limburger. Vooral als je ziet wie Geert zijn pion in Limburg is. Ik vraag me af welke argumenten Limburgers hebben om op de PVV te stemmen behalve bepaalde haat tegenover een religie dan.

http://www.limburger.nl/article/20110124/REGIONIEUWS01/110129807/1030

De nieuwe partijen: PVV op 13 en een Seniorenpartij op 4... en dan klagen over de uitstroom uit Limburg (als enige provincie), ik snap het wel.
RoyBouten schreef op :
Over een week weten we meer. Kijken of het lukt de meerderheid te doorbreken!
collisiontammi schreef op :
Vind het een beetje jammer dat veel van die campagnes erover gaan dat niemand op de pvv moet stemmen in plaats van zelf met echte goede punten komen.
Tonight at your house, it is not plouse
RickT schreef op :
Quote: collisiontammiVind het een beetje jammer dat veel van die campagnes erover gaan dat niemand op de pvv moet stemmen in plaats van zelf met echte goede punten komen.
En niet op het CDA en de VVD, best goede punten want dat betekent dat dit kabinet geen meerderheid in de Eerste Kamer krijgt en dat ze kunnen stoppen met het slopen van zorg, (speciaal)onderwijs, kinderenopvang en cultuur en het bouwen van een politiestaat, kolencentrale's en vliegtuigen. Misschien dat Jan Modaal zijn kinderen hier dan ook nog op kan laten groeien.

En over die staatsschuld:
http://www.fdselections.nl/pensioen/Nieuws/UithetFD/articleType/ArticleView/articleId/19209/Opinie-Rutte-manipuleert-de-cijfers.aspx

Trouwens als je de debatten volgt komen er genoeg argumenten aan bod.
janwillem3488 schreef op :
Voor de fans van de Ger Driessen filmpjes, Jakhalzen bij DWDD vandaag
RickT schreef op :
Quote: RoyBouten@Bert
Ik zie geen filmpje meer.
Ik snap het bericht ook niet helemaal, maar het zal wel iets met een campagne in een Islamitische taal te maken hebben... dat dit kan in Nederland, Geert doe er wat aan.