Iemand nog Poll-ideeën?

jannis schreef op :
Oneens. Waarom zou Horst te klein zijn? Het feest zou al geslaagd zijn met (lukraak) 1000 man op het wilhelminaplein...En waarom niet Venlo? Omdat mensen het daar wel gezien hebben; omdat het te druk is daar; omdat mensen niet met de trein willen gaan; etc..
jannis schreef op :
En ik vind het wel een poll waard :)...
janwillem3488 schreef op :
Ik zou het ook niet zo kansloos vinden. Carnaval is toch een feest van 'ons'. Het is wel van belang dat je dan ook echt onderscheidend bent want met zowel Venray en Venlo dicht in de buurt is de concurrentie op carnavalszaterdag groot.
Randy schreef op :
Ik vind het ook wel een puik idee, heb ook het idee dat in Venlo de meesten het wel gezien hebben. Alleen de artiesten zijn misschien moeilijk te regelen omdat ze gezamenlijk in Venlo een rondje rond de podia maken, en de artiesten die in Horst komen zie je al een miljoen keer. Nu maakt voor mij de artiesten niet zoveel uit maar er zijn wel mensen die er waarde aan hechten.
janwillem3488 schreef op :
Afstand Horst-Venlo en Venray is klein, dus artiesten moeten misschien toch wel geregeld kunnen worden. En dan eierkraam op het plein waar je voor één munt een boterham met ei krijgt. Ik ben wel benieuwd als het zou komen hoe je gaat voorkomen dat mensen eigen drinken meenemen, plein afsluiten?
Randy schreef op :
Gewoon 1 sixpack voor 12 uur 's middags tolereren. ;) En het is druk, en veel drinken uiteindelijk toch (een stuk) meer.
jannis schreef op :
Is dat niet altijd het geval met evenementen op het plein...?
Randy schreef op :
Op het Wilhelminaplein heb ik idd nooit hekken gezien (op nieuwjaar na).
RickT schreef op :
Quote: jannisOneens. Waarom zou Horst te klein zijn? Het feest zou al geslaagd zijn met (lukraak) 1000 man op het wilhelminaplein...En waarom niet Venlo? Omdat mensen het daar wel gezien hebben; omdat het te druk is daar; omdat mensen niet met de trein willen gaan; etc..
Dan is het ook geen Parade meer maar een plein ;)
Venlo bevalt me verder prima, drukte gaat ook wel als je eenmaal een leuk plekje hebt... ook wel fijn om met carnaval niet vier dagen in Horst te zijn. Zaterdagochtend eier eten, dan al vroeg naar Venlo. zaterdagmiddag Venlo, zaterdagavond t/m dinsdag Horst. Is koeltoer.

Maar als ik de poll tot nu toe bekijk denkt iedereen er anders over, dus wie ben ik?