Dreksbak in Sevenum?

RickT schreef op :
't leuke aan Sevenum is dat er een hoop patriotten wonen die een afkeer hebben tegen het 'grote' Horst. Dus één foute opmerking over Sevenum zet het halve dorp al op z'n kop. ik denk (weet wel zeker) dat die paar kleine nadelen niet opwegen tegen alle voordelen, het gaat bij jullie puur om het idee dat je in een zelfde gemeente zit als Horst.
Sn00f schreef op :
Ik vind het totaal niet erg om bij Horst te horen. Ook al ben ik tegenwoordig officieel Eindhovenaar, in hart en nieren blijf ik Sevenums. Horst en Sevenum lijken gewoon best veel op mekaar, of we dat nou willen toegeven of niet :P Ik maak me niet druk om dat ge-kut-sevenum/horst waar Willem het over had. Dat is zelden gemeend en meestal gewoon een beetje rivaliteit voor de lol en daar heeft denk ik iedereen zich wel eens vuil aan gemaakt. Ik verwacht ook niet dat we ooit nog zelfstandig zullen worden. Maar het is sowieso beter dan bij Venlo komen, want dan was heel Sevenum binnen 5 jaar door Tradeport opgeslokt.

Ow en nog ff over dat beeld, dat staat nu dus weldegelijk NIET op Horster grond, maar op grond van de carnavalsvereniging van Sevenum :P Het wordt echter wel omringd door Horster grond.
RickT schreef op :
en waar pacht de carnavalsvereniging die grond uiteindelijk van?
het is geen zelfstandige staat, geen vaticaanstad
Sn00f schreef op :
Dat klopt, maar dat maakt de gemeente Horst nog geen eigenaar van die grond. Ah boeiend ook, tis gewoon wel grappig bedacht :P
Teun schreef op :
.
KILL IT! KILL IT WITH FIRE!
Koen schreef op :
Quote: WillemJakobsnet alsof horst dat beeld zal laten verdwijnen?
de fusie was pas stap 1...
RickT schreef op :
idd, we gaan putdeksels van die ezel maken
Sn00f schreef op :
No... You wouldn't!! :P
WillemJakobs schreef op :
hahha:P

gelukkig zijn jullie niet de gene die dat beslissen

en gelukkig ben ik ook niet de gene die dat kan beslissen