Dreksbak in Sevenum?

WillemJakobs schreef op :
klopt Rick daar heb je gelijk in. Dat komt wel goed, we horen er nu eigenlijk nog niet officieel bij, maar straks wel.

ik vind het in ieder geval een goed initiatief wat jullie allemaal doen:D
Strid schreef op :
Ik ben het er helemaal mee eens dat Dreksbak al veel in Sevenum heeft gedaan.. Het rijtje is hierboven al vaker genoemd, dus dat hoef ik nu niet meer te doen..
Er zullen altijd mensen blijven die niet weten wat Dreksbak is Willem, ook al wordt dat natuurlijk steeds minder..!
En er is denk ook nog wel genoeg jeugd in Serum die nog niets met Horst te maken wil hebben,.. (dan denk ik dus aan de fusie) Dit verandert misschien wel na de fusie.
Maar ik denk dat voor een site van Horst aan de Maas, de site erg actief is voor de gemeente Sevenum!
En zoals gezegd, dreksbak blijft natuurlijk groeien!
WillemJakobs schreef op :
Ja dat klopt Astrid,

Maar ik vind het belachelijk, hoe sommige jeugdige onder ons over horst praten, KUT horst dit en KUT horst dat? WAAROM? is mijn vraag dan? Waarom is horst KUT? natuurlijk houd je van je eigen dorpje en natuurlijk ben je er trots op, en je wilt voor JOU Sevenum op komen. Natuurlijk ben je op sommige dingen trots die Sevenum op de kaart zet.

Dat is ook het probleem denk ik, Dreksbak dat is toch van horst, OHH KUT hoors dan loat mar zitten. We zullen er dadelijk toch mee moeten leven, en daarom komt Dreksbak nu heel goed van pas, jongeren bij elkaar brengen.

Ik denk dat je gelijk hebt Astrid, dat komt vanzelf wel. Ik prbeer mijn vrienden hier ook actief te krijgen op Dreksbak, en ik vul zelf ook de agenda flink aan met dingen die in Sevenum te doen zijn.
Gradje schreef op :
(zoë, heb m efkes afgesplitst noa en forumtopic... gister de hiële oavend gewerkt aan deze functionaliteit)

Mwoah... ik merkte bijvoorbeeld ook toen ik laatst bij het Gala foto's ging maken, dat er ook heel veel mensen waren die nog nooit van Dreksbak hadden gehoord. Dus wat dat betreft zien we zelfs in Hôrs niet superbekend. Al is dat de laatste paar monde (juust door dinge aas Gala, Alcatrazz, Dreksbak.TV) steeds miër wurd.

Ut keump allemoal vanzelf (hoap ik)... En zodra Serum beej Hôrs huurt, make we doar ok wal en stickerrundje :P
I'm on a horse.
Strid schreef op :
Good bezig Grad, hej zal bram wal blie mej zien ;)

Tja Willem, die sevenumse zullen er altijd blijven die Horst haten, daar gaat de fusie ook niets aan veranderen. Ik snap er zelf ook niets van, maar dat komt dan misschien wel omdat ik al heel lang veel met Horst heb.. Meer dan met Sevenum. :P

Maar het is inderdaad wat grad zei, en wat ik hier boven ook al benoemde.. Het is niet alleen in Serum dat niet iedereen Dreksbak kent, dat zie je dus ook gewoon in Horst.. :P Maar de mond op mond reclame doet het goed, dus probeer je vrienden maar goed actief te krijgen hier! :P
Maar dat komt allemaal nog wel! Dreksbak blijft groeien!
RickT schreef op :
De strijd tussen Horst en Sevenum was vroeger heel erg, tegenwoordig valt dat toch allemaal wel mee.
Bepaalde mensen uit Sevenum moeten eens beseffen dat er meer is dan alleen Sevenum, net als sommige mensen uit Horst overigens.
Strid schreef op :
Whaha, helemaal met je eens Rick!
Lennart schreef op :
ik snap het probeelm ook niet echt.. er zitten genoeg serumse op dreksbak en ik denk ook dat dreksbak er zeker genoeg aandacht aan besteed.

ik vind dat dreksbak het goed doet.. gewoon alles wat boeiend is voor jongeren, en wat ook leeft onder de leden, wordt aandacht aan besteed!

ga zo door zou ik zeggen ;) en dat je nog niet van dreksbak hebt gehoord daar kan dreksbak verder ook niet veel aan doen.
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Nakkie schreef op :
Ik kom altijd heel graag in sevenum. Alleen al omdat Lennart daar woont.
Kusjes Niek
Too weird to live, and too rare to die.