BSE in zowel Gaellus als De Lange

mickeyc schreef op :
Nee hebben we niet, we wachten nog op bevestiging van een aantal artiesten. We zijn altijd vrij laat met onze promotie, en wouden het deze keer optijd doen. Zoals ik al zei bij het andere topic, zag ik ook vanmorgen pas dat BSE bij jullie in de soos kwam..
Randy schreef op :
Lijkt mij duidelijk een gevalletje toeval, waarom zou je in hemelsnaam hetzelfde boeken?
TheDYP schreef op :
Daarnaast was de poster al lang af, heb er vandaag ook geen tijd voor gehad om er iets aan te doen, mocht BSE vandaag pas zijn toegevoegd ;)
Gradje schreef op :
Ik heb de reacties onder beide agendaitems even naar dit forumtopic gehaald, zodat er op één punt gediscussieerd kan worden. Omdat het twee topics zijn kan de reactievolgorde misschien een beetje raar zijn.

Verder hoop ik dat iedereen zich een beetje kan gedragen
I'm on a horse.
Maurice schreef op :
Ik zou zeggen: kan gebeuren. Laten we er allebei een te gek feest van maken.
jannis schreef op :
Quote: MauriceIk zou zeggen: kan gebeuren. Laten we er allebei een te gek feest van maken.
Amen.
Tumke schreef op :
ik denk ook niet dat beide partijen concurrenten van elkaar zijn. ik vermoed dat de meeste mensen die bv. naar de Lange gaan nog nooit van BSE gehoord hebben. of uberhaupt op DnB gefeest hebben.

en dat bedoel ik niet slecht maar de Lange is gewoon nogal heel erg groot en die krijg je echt niet vol met liefhebbers...
jannis schreef op :
Quote: Tumkeik denk ook niet dat beide partijen concurrenten van elkaar zijn. ik vermoed dat de meeste mensen die bv. naar de Lange gaan nog nooit van BSE gehoord hebben. of uberhaupt op DnB gefeest hebben.

en dat bedoel ik niet slecht maar de Lange is gewoon nogal heel erg groot en die krijg je echt niet vol met liefhebbers...
Nu ja, het hoeven natuurlijk niet alleen 'pure liefhebbers' te zijn die hier op af komen. Ik heb er erg veel vertrouwen in dat dit een erg tof feest gaat worden!
Tumke schreef op :
ik ook wel hoor

en in gaellus komen ook echt niet alleen pure liefhebbers
Roelliej schreef op :
Beetje jammer van de dubbele boeking inderdaad, maar zoiets kun je niet echt voorkomen. Helaas ben ik de 4e in Frankrijk, dus het feestje van de Lange is in mijn geval een redelijk alternatief, al was ik er liever bij geweest in de Gaellus.
Why are you wearing that stupid man suit?