Wat mis je nog?

mickeyc schreef op :
een app van dreksbak uiteraard!
Lennart schreef op :
onnodig.. ik vind voor iedere drol een app alleen maar irritant ;) zorg dat je gewoon een goede browser op je telefoon hebt, dat scheelt een hoop.

maar wat rick zegt is idd wel een toegevoegde waarde
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Randy schreef op :
Een share via facebook/twitter icoon bij elk nieuwsbericht. Dat je het op je 'wall' kunt delen en dus via twitter. Hyves kan uiteraard ook wel erbij. Dat zorgt er ook voor dat elk nieuwsbericht door veel meer mensen wordt gelezen.
mickeyc schreef op :
Ik heb een prima browser op mijn Iphone4, alleen vindt ik een app veel makkelijker.. jij zult wel weer een Android hebben of niet ;)
Gradje schreef op :
We zijn op het moment druk bezig met inventariseren, om te kijken of we een "Dreksbak 2.0" willen hebben. We hebben een aantal jaar Dreksbak.nl op een bepaalde manier 'bedacht', en daar ook steeds dingen aan toegevoegd, maar nooit eens grondig gekeken naar de staat en hoe we dingen kunnen verbeteren.

Een aantal hoofdpunten van die lijst zijn:
- Betere integratie met social media. Bijvoorbeeld links naar Facebook, Facebook "Like" button, Links naar twitter accounts, 'live tweets' op basis van een hashtag, Misschien zelfs foursquare/facebook places integratie...
- "Fatsoenlijke" mobiele versie, die ook een eigen featureset krijgt.
- De hele "Agenda" op z'n kop zetten: overzicht kan duidelijker, meer links/tags/info..
- De updatetracker eens flink onder handen nemen, zodat ze beter te personaliseren zijn en meer info geven. (Een beetje zoals de Facebook wall en hyves wall, maar dan zonder 'persoonlijke' berichten...
etc...

Dingen uit dit topic zullen we zeker meenemen in die inventarisatie en mogelijke nieuwe versie (of gewoon als functionaliteit in de huidige toevoegen)....
I'm on a horse.
Roelliej schreef op :
Klinkt goed. Een iets frisser kleurenpalet zou ook welkom zijn. Verder een minder rommelige homepage, of de tracker als het centrale punt van de homepage maken.
Why are you wearing that stupid man suit?
Raase schreef op :
Quote: mickeycIk heb een prima browser op mijn Iphone4, alleen vindt ik een app veel makkelijker.. jij zult wel weer een Android hebben of niet ;)
Verkapte "kijk-mij-een-Iphone-hebben-post" :P
Lennart schreef op :
:D

maar vertel mij eens wat er handiger is aan voor iedere site een andere app opstarten?
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Roelliej schreef op :
Aangepast op scherm, fijner browsen doordat de layout niet vertekend en gemaakt is op de breedte van het scherm. Je hoeft dus niet constant op allerlei velden en teksten in-en-uit te zoomen. Het laden gaat sneller doordat er bijvoorbeeld geen banners geladen hoeven te worden en omdat plaatjes kleiner zijn. Verder is de typografie consistent en heb je ook geen last van lettertypes die niet op je toestel geïnstalleerd zijn.
Why are you wearing that stupid man suit?