Jouw draai stek

Tumke schreef op :
Daarom inderdaad. Ik ben gek van de filters van A&H. Dat mixt heel erg fijn en soepel. Meer snufjes heb ik niet nodig behalve een midicontroller a la Xone:1D om Traktor mee aan te sturen.

Ik wil ook al tijden dit Boss Delay gitaar effecten pedaal. Zo'n analoge delay klinkt veel mooier en voller dan een digitale. Dus als iemand er een tweede hands over heeft (moet wel stereo zijn) dan hoor ik het graag.
Tumke schreef op :
foutje 2
Sjors schreef op :
of de DJM-2000 natuurlijk. Voorkeur van het merk apparatuur hangt sowieso vaak van het muziek genre en manier van "draaien" af...
Lennart schreef op :
http://www.esi-audio.com/products/maya44usb/

ik ga me deze plus timecode vinyl halen. erg goedkope oplossing dacht ik zo!

@Tumke weet jij of het wat uitmaakt van welk merk je timecode vinyl hebt.. dat je perse ook de software van dat merk moet hebben?
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Randy schreef op :
Ik heb nog zon geluidskaart liggen, de ESI Gigaport AG met 8 uitgangen voor 4 decks in de toekomst. Die kun je wel overnemen? Heb alleen de driver cd niet meer en die ziet er nogal gebruikt uit. Technisch prima in orde.
Je kunt dan alleen geen Traktor gebruiken toch? Omdat het geen native instruments geluidskaart is.
Tumke schreef op :
Nee, Traktor Scratch kun je niet gebruiken zonder certified geluidskaart inderdaad. Maar genoeg alternatieven. Welke ga je voor, Lennart? Dan zou ik de scratch platen van de betreffende software kopen. Ik weet nl. niet of Traktor scratch platen op bv. Mixvibes werken. Nooit geprobeerd of gezien.

Hoef je tegenwoordig geen phono pre-amps voor je geluidskaart meer te hebben?
Lennart schreef op :
nee die phono preamps zijn niet meer nodig :) wordt volgens mij softwarematig gedaan.

@Randy klinkt wel interessant.. drivers moeten wel online te vinden zijn lijkt me. hoeveel moet je er voor hebben (is het overigens wel een externe?)

werkt een gecrackte versie van traktor niet gewoon? anders moet ik me nog even gaan verdiepen wat fijne software is.. serato of virtual dj lijkt me wel wat dan.
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Tumke schreef op :
Nee, Traktor Scratch (Pro) kun je niet gebruiken i.c.m. andere geluidskaarten dan de NI Audio 4/8, de Xone:2D (ingebouwde geluidskaart) en enkele andere mengpanelen (weet zo even niet precies welke).
Lennart schreef op :
volgens mij kan ik die niet voor timecode gebruiken. daarvoor moet hij toch ook twee anologe inputs hebben..
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.