Zwarte Beat

Entree: Gratis
Open: 22:00 uur
Eerste 30 bezoekers krijgen een cadeau van MC Sint!

Zwarte beat, je voelt ‘m wel maar je ziet ‘m niet. 5 December is het weer pakjesavond, de gezelligste avond van het jaar.
Ter gelegenheid van deze magische avond zijn er in Ojc Niks de lekkerste Urban beats, zodat je na het gourmetten en cadeaus uitpakken nog kunt gaan feesten. Denk aan hiphop, trap, jungle, reggae, dub en drum ’n bass, dus als het dansbaar is wordt het gedraaid.

Zo komen harde pappies Lil Steve & Big Dick langs, straight outta Serum. Bekend van hun legendarische sets in Hegga, Sevva en Compton doen ze nu Horst-Noord aan. Deze boys weten hoe je mensen aan het dansen krijgt en schuwen niet om de meeste dirty glij R&B op te zetten. Artiesten als R. Kelly, 50 Cent en Hudson Mohawke zullen niet ontbreken in hun set.

Ook Trille & Nille komen langs. Dit collectief draait alleen maar de vetste 90’s hiphop, trap en dub. Denk aan een feestje waar Dr. Dre een sigaar rookt met Snoop terwijl de Wu-Tang Clan op de deur aan het kloppen is. Trille & Nille kennen hun klassiekers en delen deze kennis graag met jullie.

Dj Frisco is deze avond de headliner, naast een hele toffe house electro dj draait hij ook de dikste urban, trap en hiphop plaatjes.

De hele avond zal aan elkaar gepraat worden door MC Sint, ook al is hij duizenden jaren oud zijn raps blijven fresh. Wie niet danst zal meegenomen worden in de zak naar Spanje.

Reacties