Underground Zero Part III met oa David Ghetto / Sebastian Bronk!

Zaterdag 12 november is het weer tijd voor een nieuwe editie van Underground Zero, dit maal editie III!

Vol trots presenteren wij u de complete line-up van de derde editie van Underground Zero..
De naam zegt het al underground onder leiding van een aantal top dj's..

Maak het mee en kom 15 november naar Underground Zero 2016

Housemosh!
Deze twee kekke boys staan te poppelen om hun Dance mash~ups te laten schitteren in het thuishonk van America. Na een heuse Pop-tour in Syrië, heeft de Commisie van Underground Zereo ze op het nippertje weten vast te leggen….
De twee heren kunnen niet meer wachten om hun kunsten te kunnen vertonen op de Mainstage en zullen dan ook kneiter hard gaan op onze Wheels Of Steel!

Sebastian Bronk
Deze muzikale duizendpoot is sinds 2006 hard aan de weg aan het timmeren. Met optredens in Denemarken, Malta, Griekenland, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en natuurlijk Nederland is Sebastian Bronk niet meer weg te denken uit de scene. Maar niet alleen live on stage weet hij naam te maken voor zichzelf, ook in de studio gaat het de geboren Culemborger meer dan goed af. Releases op o.a. Armada, Rebel Yard (Spinnin’) en Big & Dirty vielen goed bij zowel collega dj’s, promoters en natuurlijk publiek. Zo kreeg hij support van o.a. Tiësto, Diplo, Hardwell, Blasterjaxx, Dannic en Sick Individuals

David Ghetto
David Ghetto! Huh… Het is toch David Guett……. Nee! David Ghetto, afkomstig uit Venlo en draait al flink wat jaartjes mee.
Deze man is vliegensvlug achter de decks: R&B, HipHop, Dancehall, Disco en UK House (en soms ook wat guilty pleasures) worden in willekeurige volgorde op je afgevuurd. Deze sympathieke draaitafelkoning weet overal het feestje te maken. De lady’s houden van David Ghetto en David Ghetto loves the lady’s!

ENTREE GRATIS

Reacties