Sexy As Hell 30.01.2016 Club Palladio 2.0

You're sexy and you know it... Now prove it!

Op 30 januari bezoekt 'Sexy As Hell' de vernieuwde Club Palladio 2.0, met niemand minder dan Vato Gonzalez & Mc Tjen (Dirty House, Badman Riddim), 2Dirty (Tomorrowland, Latin Lovers), Baile Phunk ft Ay-D (Mondial) en Boscha Nova (Jimmy Whoo) in de line-up! Van house tot urban tot latin en eclectic... deze DJ's hebben maar één doel: to make you shake that bootie!

Line-up:
Vato Gonzalez ft MC Tjen
The Original Badman! Vato Gonzalez heeft eigenlijk geen introductie meer nodig: als een van de beste house en eclectic DJ's van Nederland tourt hij door het hele land. Nadat hij bekend werd door zijn Dirty House-mixtapes en clubnights heeft hij zijn krachten gebundeld met MC Tjen en released hij tracks op labels van Steve Aoki en Sander van Doorn. Op 23 januari draait hij een exclusieve eclectic set!

2Dirty:
Van Tomorrowland tot Extrema, van Miami tot Turkije: 2Dirty heeft zijn sporen al ruim verdiend in de afgelopen jaren! Tijdens Sexy As Hell zullen ze Club Palladio voor de tweede keer voorzien van de lekkerste (latin-)house. 2Dirty!? Too sexy!!!

Baile Phunk ft Ay-D
Van house naar hiphop naar moombahton, trap en all the way back: deze jongens mixen in een hoog tempo de lekkerste dansplaten achter elkaar door. Deze DJ en MC (bekend van Mondial en RnB Heaven) weten hiermee iedere club op zijn kop te zetten!

Boscha Nova
Boscha Nova – a.k.a. The Bosch a.k.a. The SuperNova – is een van de jongste en beste eclectic-DJ's die Nederland rijk is. Zo draaide hij onder andere in Jimmy Whoo en Melkweg Amsterdam, is hij resident van Vunzige Deuntjes en Novacane en warmde hij op voor acts als Major Lazor, Kraantje Pappie en Ronnie Flex.

INFORMATION:
Deluxe Area 27+
Sinds kort is Palladio volledig verbouwd! Nieuw is de Deluxe Area, speciaal voor iedereen ouder dan 27 jaar. Meer service, meer luxe, eigen ingang, bottle-service: als 27-plusser wordt je hier in de watten gelegd. Uiteraard mag je ook in het 18+ gedeelte van de club komen.

Date: 30.01.2016
Location: Club Palladio Helden
Age: 18 + (ID required)

PRICE:
Entrance Club 18+: 10,00 euro
Entrance Deluxe Area 27+: 12,50

V.I.P.
De prijs voor een V.I.P. pakket is € 350,00 voor 6 personen; ben je met meer gasten dan betaal je € 30,00 per persoon bij tot een maximale tafelbezetting van 8 personen.

SOCIAL:
Website: www.sexyashell.nl
Facebook: www.facebook.com/sxyashell
Instagram: www.instagram.com/sxyashellevents

Reacties