Openpodium Melderslo

Open Podium Melderslo 2014 biedt 15 augustus weer een mooi programma.
Muziekliefhebbers opgelet, want ook dit jaar mag je het Open Podium Melderslo niet missen. Op vrijdag vrijdagavond 15 augustus vindt tijdens de Kennedymars Feesten in Melderslo alweer het 6e Open Podium op rij plaats.
De avond start in de feesttent traditie getrouw met een rommelmarkt. Om 21.00 uur is de ‘koopjeshal’ omgevormd naar een muziektempel. Ook dit jaar staat jong en oud weer in het publiek maar ook op het podium. De deelnemers zijn dit jaar: BlueBottle uit Melderslo, Source uit Lottum Joekelay uit Wanssum en Sticks uit Helmond.
Sommige dingen lijken voorbestemd. Zoals oude vrienden die ieder hun eigen muzikale weg gingen maar uiteindelijk besluiten om samen muziek te gaan maken. Dat is BlueBottle in een notendop.
het repertoire is van het genre “blues, rock and beyond” zoals ze zelf zeggen en maakt ons al nieuwsgierig naar hun optreden.
Source staat voor stevige muziek uit Lottum. Source wordt gevormd door de jongste muzikanten van deze editie van het Open Podium. Hun muziekgenre bestaat uit rock/hardrock/metal band met covers van o.a. Guns ’n Roses, Black Sabbath, ZZ Top, Judas Priest en Mettalica.
Joekelay is een coverband uit Wanssum. De band heeft een zeer bijzondere en afwisselende
muziekkeuze. Joekelay speelt nummers uit het genre Pop/Rock van Jerry Lee Lewis tot Lady
Gaga en alles wat daar tussen zit op hun eigen manier. Daarmee kun je Joekelay zien als een
allround band en dus voor elk wat wils.
Medio 2010 besluiten een bassist uit Helmond en een gitarist uit Blerick samen een bandje te gaan vormen. Het begin van Sticks is geboren.
Sticks speelt voornamelijk pop- en rockcovers met niet zelden verrassende overgangen. Van Anouk naar BB King geen probleem. Van CCR naar Metallica? Net zo makkelijk.
Niet onvermeld mag blijven dat Sticks daarnaast ook eigen songs aan het repertoire heeft toegevoegd zoals het nummer Sticky Blues.
Kortom Open Podium Melderslo 2014 heeft een line-up die er wezen mag en waarin iedere muziekliefhebber iets van zijn gading vindt.

Reacties