Niksco

Feit: iedereen houdt van disco. Vandaar dat deze avond geheel in het teken zal staan van dit feestelijke genre. Zoals de koningin van de disco ooit wijselijk sprak:

“It has always been, and still is, my intention to build a playground in Central Park” - Diana Ross

Ze is toch zo normaal gebleven. Zij is een van de pioniers die disco introduceerde aan de wereld, en mede dankzij haar kunnen jullie op 27 april wederom genieten van een spectaculaire editie van Niksco.

Niet minder dan vijf dj’s zullen deze avond achter de knoppen plaatsnemen. Dit all-star ensemble is de fundering voor een geslaagde editie van Niksco. Thomas Dulle en Keezus Christus zijn bekenden van OJC Niks en hebben nog nooit teleurgesteld. Des te meer reden om ze wederom uit te nodigen om spannende dj-sets af te leveren.
Atilla en Disco D zullen naar het zuiden afreizen om hun kunsten te vertonen voor het publiek van OJC Niks. Beide heren brengen bakken ervaring mee, wat alleen maar kan resulteren in een daverend succes.
Sam Duijf completeert de line-up. Ooit begonnen met het draaien van vieze Franse electro. Tegenwoordig heeft hij zich helemaal in de wondere wereld van disco gestort.

Al dit moois is te ervaren voor de kleine som van twee euro. De deuren openen om tien uur.

Reacties