Kermis Hegelsom 2015

Na het geweldige 30-jarig jubileum van vorig jaar staat de flessenkermis in Hegelsom weer op de agenda! Op 27 juni barst het feest voor de 31e keer los in de feesttent van OJC Phoenix. Inmiddels is de flessenkermis een begrip geworden in de wijde omgeving en komen de bezoekers van heinde en verre om te genieten van een flesje bier, goede bands en een geweldige sfeer! Ook de kermis van 2015 belooft een geweldig feest te worden welke je niet mag missen.

Op zaterdag 27 juni zal de kermis geopend worden door Proost! Deze energieke 6-koppige band staat garant voor 100% feest en trekt in 2015 door heel Nederland met hun tour: Leuk dat je er Band! Proost! weet als geen ander dat muziek & entertainment samen hand in hand gaan. Deze avond kun je genieten van de nieuwste TOP 40-hits, Pop, Rock, Dance, maar natuurlijk ook van bekende Classics en Nederlandstalige nummers. Alle nummers worden geserveerd in een perfecte mix, kortom: alle ingrediënten voor een top avond zijn aanwezig! Tijdens de opening van het jeugdhuis en de Grand Re-Opening van OJC Phoenix in 2014 heeft Proost! al laten zien dat ze feest kunnen maken, dit beloofd niets dan goeds voor de kermis!

Een dag later, op zondag 28 juni, zal de ’s middags Flash! het startsein geven voor weer een dag kermis. Deze regionale pop/rock-band bestaat uit zes jonge artiesten, maar toch staan ze al sinds 2010 op de planken. Flash! zal menig cover ten gehore brengen in het straatje Coldplay, U2, Golden Earring, Greenday en Kings of Leon. Echter zijn ze niet te beroerd om soms een straatje verder te kijken en maken ze uitstapjes naar Daft Punk, Swedish House Mafia en Adele.
Als tweede band op zondag zullen de StringKings het podium betreden. Deze band is bekend met de kermistent in Hegelsom, The StringKings hebben hier namelijk in 2011 al eerder de sterren van de hemel gespeeld. Hierbij hebben ze zoveel indruk gemaakt dat ze nu weer hun opwachting mogen maken op het podium. De fundering van hun repertoire bestaat uit (moderne) pop/rock, maar het brede repertoire zorgt ervoor dat ze van ieder optreden een absoluut succes kunnen maken.
Als kers op de taart staat er nog een derde band op het programma op zondag 28 juni! De Bijtels is een enthousiaste coverband welke bestaat uit vijf ervaren muzikanten. De Bijtels zullen je deze avond laten meevoeren op een muzikale reis door te tijd. Tijdens deze reis zal je gaan genieten van ouderwetse rock ’n roll tot hedendaagse knallers met enkele tussenstops bij nederpop, dampende rock en zelfs après-ski. De Bijtels zullen deze hits op jou afvuren met een enorme berg energie, wat wil je nog meer?

Kermismaandag staat altijd garant voor feest! Maandag 29 juni zal hierop geen uitzondering zijn.
Dit jaar zullen de mannen van Plork en de Aannemers hun opwachting maken! Wat jaren geleden begon als een grap is tegenwoordig uitgegroeid tot een ware rockende en stampende feestsensatie waarbij het geingehalte hoog in het vaandel staat! Zo hebben Plork en de Aannemers al meerdere malen opgetreden op de Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley.
Wanneer je denkt dat het niet gekker kan doen we er nog een schepje bovenop! Niemand minder dan muzieklegende Jody Bernal zal zijn grootste hits deze avond voor jullie vertolken! Welke jongvolwassene onder ons is niet opgegroeid met de muziek van Jody Bernal? Jody Bernal slaagt erin om zijn status als BN’er te behouden ondanks het feit dat zijn laatste hit al dateert van jaren geleden. Zijn wereldhit “Que si que no” stond in 2000 in de Mega Top 100 maar liefst 15 weken lang onafgebroken aan de top, dit is nog altijd een niet geëvenaard record. Deze oerhollandse topartiest pur sang is iets om als klein kikkerland trots op te zijn! Woorden kunnen amper beschrijven met wat voor grootheid wij hier te maken hebben, en dat op de flessenkermis van OJC Phoenix in Hegelsom.

Dinsdag geht’s wieder loss op de Phoenix Biergarten XXL. De kermistent van OJC Phoenix wordt weer helemaal omgetoverd tot een waar tirolerparadijs en hult zich in Beierse sferen. Dit jaar komen Beck & Bauer langs met hun zupertolle discoparty! Freddy und Frans weten hoe ze het publiek moeten vermaken met hun verrassende show met zeer veel muzikale hits uit de jaren 1993 tot 2004, aangevuld met wat 70’s & 80’s classics, en af en toe een actuele hit tussendoor. Natuurlijk ontbreken de bekende foute Duitse hits niet.
Als laatste zullen Die Pauer Buam alles en iedereen door de tent opblazen met hun Steieriche- Harmonika. Deze twee heren zullen hun voorliefde voor het volkstumliche repertoire overbrengen op de bezoekers van de Phoenix Biergarten XXL. Zelfs in Duitsland en Oostenrijk hebben deze mannen van zich laten horen.

Reacties