ATVG on tour at Club Palladio - 30.04.2016

At The Villa Group is in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste uitgaansconcepten van de Euregio. Met hun luxe evenementen op wisselende en unieke locaties reisden zij langs grotten, kastelen, tuinen en kerken, iedere keer gevolgd door een steeds groter wordende groep vaste bezoekers. Kenmerkend is de dresscode (chique & sexy), de prachtige entourage en bovenal gezellige en stijlvolle clubbers.
------------------------------------------------------------------------------------------
Voor de eerste keer in haar geschiedenis gaat At The Villa Group on tour waarbij de eerste editie plaats vindt op zaterdag 30 april in Club Palladio 2.0 in Helden. De keuze is niet voor niets op deze club gevallen: na een indrukwekkende verbouwing ademt Club Palladio sinds kort nog meer luxe, klasse en beleving. Een prima setting voor modieuze dames en stijlvolle heren.

ATVG On Tour staat voor alle facetten van At The Villa Group: goede (house-)muziek, top-DJ's, exclusieve sfeer, mooi decor, buitengewoon entertainment en dat allemaal in de beste club van de regio! Tijdens deze avond staan Lucas & Steve (Ushuaia), 2Dirty (Tomorrowland), Le Cher (Naked Klub) en Nothing But Funk (Solar) klaar om jullie te voorzien van een heerlijke portie quality house sounds.

Become a part of the At The Villa Group Family!

-----------------------------------------------------------------------------------------

INFORMATION:
Line-up:
Lucas & Steve
2Dirty
LE CHER
Nothing but Funk
Mc Haits

Deluxe Area 27+
Sinds kort is Palladio volledig verbouwd! Nieuw is de Deluxe Area, speciaal voor iedereen ouder dan 27 jaar. Meer service, meer luxe, eigen ingang, bottle-service: als 27-plusser wordt je hier in de watten gelegd. Uiteraard mag je ook in het 18+ gedeelte van de club komen.

Leeftijd: 18 + (ID verplicht)
Dresscode: Chique & Sexy

Kaarten:
Voorverkoop via: www.clubpalladio.nl
Toegang Club 18+: 10,00 euro
Toegang Deluxe Area 27+: 12,50 euro

V.I.P.
Voor info mail: service@clubpalladio.nl

Follow us:
Website: www.atthevillagroup.nl
Facebook: www.facebook.com/atthevillagroup
Instagram: www.instagram.com/atthevillagroup

Reacties